Hvad er BMTP?

• Body - Bevægelse
  • Mind - Læring
  • Team - Samarbejde
  • Play - Spil i et Augmented Reality univers

Kon

BMTP indeholder følgende komponenter

• En cloud baseret platform med sikker login via bl.a. UNIlogin
  • En personlig brugerprofil og simpel social funktioner
  • Et bibliotek med opgavesæt til de forskellige fag og klasser. BMTP er født med 10.000 spørgsmål på dansk fra start i følgende fag: Dansk, Matematik, Natur & Teknik samt Engelsk. Alle kan oprette nye opgavesæt og enten bruge privat eller offentliggøre. Offentliggørelse af et opgavesæt indebærer en kvalitetskontrol af vores moderatorer. Alle offentlige opgavesæt kan bedømmes og kommenteres.
  • En funktion hvor skolens sikre playgrounds kan optegnes på kortet. Disse playgrounds har tilknyttet en kalender så banen kan bookes i forvejen.
  • En række spilscenarier som afspejler klassetrin og kompleksitet af spillet. Det første spilscenarie er "Erobre tårnene"
  • En række Augmented Reality universer - den første verden er Vikings
  • Forberedelse af et spil.
  • Gennemførelse af spillet
  • Opfølgning af spillet i klassen

Sådan fungerer spillet "Erobre tårnet" i Vikinge universet.

• Elverne er inddelt i hold på 5 personer. Minimum er 3 og maksimum er 6
  • Spillet starter og de enkelte hold løber til den aktuelle position på banen. Tårnet er vist på kortet.
  • Den elev som er udvalgt til at have rollen Wisdom svarer på de spørgsmål der er udvalgt til spillet. De øvrige på holdet har rollen Power og deres funktion er at forsvare tårnet mod de fjender der vil erobre tårnet.
  • Når tiden er gået eller tårnet er vundet eller tabt fortsætter spillet på en nyt sted på banen.
  • Næste tårn skal nu erobres hvor eleverne har skiftet roller således det er en ny der skal besvare spørgsmål.
  • Når tiden er udløbet informeres deltagerne om resultatet
  • Planlæggeren af spillet kan have tilknyttet en række reflektive spørgsmål om afslutning på spillet
  • Læreren kan efterbehandle resulateter og bruge disse i klassen.
  • Data fra spillet eksporteres til andre værktøjer.