Web

BMTP bygger på moderne Cloud og web platforme. Dette giver den bedste brugeroplevelse og sikkerhed, men betyder også at vi IKKE understøtter meget gamle og usikre browsere.

Telefon

BMTP kræver iOS 5 eller nyere. Android telefoner er meget forskellige, så vi anbefaler at prøve.

App

BMTP skal installeres på elevernes telefon. Appen er gratis, men eleven SKAL have adgang til App Store / Google Play. Der skal være plads på telefonen. GØR DET I FORVEJEN

Batteri

Telefonen skal være OPLADET inden spillet startes.

Internet

Alle skal have mobilt internet eller wifi. Skolen skal åbne for port 5055 i Firewallen. Er det ikke tilstrækkeligt, skal der også åbnes for: 4530, 843 og 943.

Alternativt kan flere elever dele mobilt internet ved at oprette et Hotspot på en telefon, som teamet kan benytte.

GPS

Husk at GPS skal være TÆNDT og at visse telefoner kræver tid og bevægelse før den er nøjagtig. Brug evt. Google maps og se din position på kortet før spillet starter.