BODY - Bevægelse

MIND - Læring

TEAM - Samarbejde og feedback

PLAY - Spil i forskellige scenarier og i forskellige Augmented Reality verdener

I korte træk

BMTP er en App som bruges til at afvikle læringsspillet BMTP.life.

Spillet inddrager augmented reality til holdsamarbejde, for at indtage tårne som er placeret på boldbanen, skolegården m.v., placeret som GPS positioner.

Man oplever at bevæge sig i et virtuelt spilunivers, hvor man skiftevis svarer på spørgsmål – eller kæmper mod mytologiske figurer som viser sig i landskabet via augmented reality.

Spillet giver feedback på faglig læring, aktivitet og samarbejde.

Som underviser er det muligt at lave og lægge spørgsmål i spillet, som passer til ens undervisning og elever - eller bruge af de over 12.500 spørgsmål som allerede er lagt ind.

Det er nemt at oprette en bane, lægge spørgsmål ind og oprette grupper – for derefter at starte spillet.

Alle med Uni-login kan anvende spillet efter køb af App´en – også i fritiden.

For at benytte App`en i skolesammenhæng er det nødvendigt at have abonnement til BMTP.life.

Website og App fungerer med Uni-login.

Websitet kan udveksle resultater, evaluering, statistik m.v. med andre læringsplatforme.

BMTP komponenter

Cloud Server

• Microsoft Azure cloud server.
  • Web www.BMTP.life
  • Sikker login via bl.a. UNI-login og en automatisk synkronisering af skoleinformationer
  • En personlig brugerprofil og simple social funktioner

Crowd Content

• Et bibliotek med opgavesæt til de forskellige fag og klasser. BMTP er født med 12.000 spørgsmål på dansk fra start i følgende fag: Dansk, Matematik, Natur & Teknik samt Engelsk.
  • Alle kan oprette nye opgavesæt og enten bruge privat eller offentliggøre.
  • Offentliggørelse af et opgavesæt indebærer en kvalitetskontrol af vores moderatorer.
  • Alle offentlige opgavesæt kan bedømmes og kommenteres.

Infrastruktur

• Skole og klasse opbygning
  • Grupper og hold til privat brug
  • En funktion hvor skolens sikre playgrounds kan optegnes på kortet. Disse playgrounds har tilknyttet en kalender så banen kan bookes i forvejen.
  • Håndtering af venner

Spil

• Mobil App på iPhone & Android
  • En række spilscenarier som afspejler klassetrin og kompleksitet af spillet.
    • Det første spilscenarie er "Erobre tårnet"
  • En række Augmented Reality verdener.
    • Den første verden er Vikinger

Et eksempel. Erobre tårnet i Vikinge AR Verdenen.

1. Eleverne er inddelt i hold på 5 personer. Minimum er 3 og maksimum er 6.
  2. Spillet starter og de enkelte hold løber til den aktuelle position på banen.
  3. Under spillet:
    • Den elev som er udvalgt til at have rollen Wisdom svarer på de spørgsmål der er udvalgt til spillet.
    • De øvrige på holdet har rollen Power og deres funktion er at forsvare tårnet mod de fjender der vil erobre tårnet.
  4. Når tiden er gået eller tårnet er vundet eller tabt fortsætter spillet på en nyt sted på banen.
  5. Næste tårn skal nu erobres hvor eleverne har skiftet roller således det er en ny der skal besvare spørgsmål.
  6. Når tiden er udløbet informeres deltagerne om resultatet
  7. Planlæggeren af spillet kan have tilknyttet en række åbne spørgsmål til besvarelde under afslutning på spillet
  8. Læreren kan efterbehandle resultater og bruge disse i klassen.
  9. Data fra spillet eksporteres til andre værktøjer.

Fremtiden - Under construction

Vi lancerer en række nye funktioner:

• Flere animationer og funktioner i AR funktionen
  • Statistikfunktioner til lærer / skoleleder og kommune.
  • Integrationer til klassens værktøjer, så data kan behandles af eleverne.
  • Nye Augmented Reality Verdener
  • Nye Spil scenarier. Både lettere og langt mere avancerede
  • AR World Builder så de større klasser kan bygge egne AR Verdener og importere egne animerede figurer.