Cookies

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende, huske indstillinger, udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Brugeren har en konto med en række informationer som navn, fødselsdato, rolle og e-mail. Visse roller giver mulighed for at registrere flere informationer.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold eller hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Bruger kan vælge at tilknytte venner til sin konto.

Bruger tilslutter sig en eller flere skoler eller grupper (Fritid). Bruger bliver placeret i en klasse og / eller på et hold.

Brugen af BMTP genererer en række data som resultet af gennemførte spil.

• Resultatet af spillet
  • Bevægelse
  • Besvarelse af spørgsmål
  • Besvarelse af åbne spørgsmål
  • Feedback

Resultat Bevægelse Besvarelse på spørgsmål Besvarelse på åbne spørgsmål Feedback
Deltagere i spillet JA JA

NEJ NEJ
Lærer JA
JA
JA
JA
JA
Skoleleder JA
JA
JA
JA
JA
Kommune JA - ANONYMISERET
JA - ANONYMISERET
JA - ANONYMISERET
NEJ NEJ
BMTP Company (Teknisk) JA JA
JA
JA
JA
BMTP Company (Kommercielt) JA - ANONYMISERET
JA - ANONYMISERET
JA - ANONYMISERET
NEJ NEJ

Login via sociale medier

Brugen af login via sociale medier kan have kommercielle konsekvenser. Dette understøttes men anbefales IKKE.

Læs regler hos de pågældende leverandører.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter tredjepart til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Deling af data med 3. part

Vi deler ikke data på person niveau med 3. part.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: support@bmtp.life. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

BMTP Company ApS

Drejensvej 114

6000 Kolding

E-mail: support@bmtp.life