Generelt

Hvis du ønsker at andre skal benytte dit opgavesæt skal du sætte feltet Synlighed til Offentlig.

Herefter vil en BMTP-medarbejder kontrollere opgavesættet for billedmateriale og sikre at tekster ikke er stødende eller på anden måde uacceptabel.

Efter moderationen vil feltet Status blive sat til Modereret

[BEMÆRK. Ønsker du at reversere moderering skal du rette opgavesættet og gå til fanebladet Historik/Moderering. Her kan du vælge knappen Fjern moderering]