Opret nyt opgavesæt

Et opgavesæt består af en række spørgsmål af forskellige type og funktion.

Trin 1/3 Forside

• Menu:    Bibliotek
  • Knap:    Nyt opgavesæt
  • Faneblad:    Forside
  • Udfyld:    Overskrift og beskrivelse og find et godt billede
  • Synlighed:
    • Privat
    • Offentligt    [BEMÆRK. Det kræver en modereting fra BMTP Company og kan tage een dag]
  • Kategori:    Vælg fra listen
  • Mærke:    Tilknyt mærke til søgning
  • Referencer

Trin 2/3 Spørgsmål

• Faneblad:    Spørgsmål
  • Knap:    + Tilføj spørgsmål
  • Der skal nu vælges imellen typen af spørgsmål/svar, dette gøres ved at vælge det rigtige Faneblad:
    • Een
    • Flere svar
    • Sandt/Falsk
    • Arranger
    • Drag-n-Drop
  • Udfyld:    Spørgsmål & Beskrivelse
  • Vælg:    Billede
  • Vælg Sværhedsgrad:
    • Let
    • Normal
    • Svær
  • Mærke:    Tilknyt mærke til søgning
  • Svar:
    • Tekst
    • Billeder
  • Mulige svar:
    • Udfyld mulige svar
    • Marker det / de rigtige, Eller arranger
  • Tilbagemelding:    Ved rigtigt svar kan der gives en tilbagemelding i form af tekst.

Trin 3/3 Åbne spørgsmål

Formålet med de åbne spørgsmåler er at give mulighed for at stille refleksive spørgsmål i slutningen af spillet.

• Faneblad:    Åbne spørgsmål
  • Knap:    + Tilføj spørgsmål
  • Udfyld:    Spørgsmål & Beskrivelse

Historik/Moderation

Her er en oversigt over opgavesættets historik og kommentarer.

• Faneblad:    Historik/Moderation
  • Knap:
    • Kommentar.  Her kan tilknyttes en kommentar
    • Fjern Moderering. Her kan eksisterende moderation reverseres

Klon opgavesæt eller Kopier spørgsmål

Disse funktioner giver en bruger mulighed for at tage udgangspunkt i eet helt sæt eller udvælge de spørgsmål som skal danne grundlag for et nyt opgavesæt.

• Knap:
    • Klon
    • Klon opgavesæt

Det er vigtigt at forstå at en kloning af et opgavesæt med mange billeder har en forsinkelse i kopieringen af disse på nogle få minutter.

• Knap:
    • Klon
    • Kopier udvalgte spørgsmål
  • Vælg:    Vælg de ønskede spørgsmål fra listen

Det er vigtigt at forstå at en kloning af et opgavesæt med mange billeder har en forsinkelse i kopieringen af disse på nogle få minutter.