Introduktion

En bane er et central element i BMTP:

• Een bane oprettes een gang.
  • Der findes offenlige baner og baner som skolen / gruppen råder over.
  • En bane indeholder en række pladser for tårne og andre objekter i spillet.
  • Der er tilknyttet en kalender til hver bane så det ikke er muligt at starte flere spil samtidigt.

Find en bane

Der er to faneblade:

• Offentlige baner
  • Mine baner

Søg efter en bane:

• Søgefeltet
  • På kortet. Brug +/- og Drag-N-Drop

Samme logik gør sig ældende for Mine baner

Opret en bane

Vælg funktionen: Tilføj bane    [Øverste højre hjørne]

Vælg fanebladet:    Generelt

Udfyld:

• Navn
  • Beskrivelse
  • Billede
  • Adresse
  • Synlighed.    [VIGTIG - Styrer hvem der kan benytte banen]
    • Mig & Min Skole / Gruppe
    • Offentligt
  • Administratorer.    [VIGTIG - Styrer hvem der kan editere banen]
    • Dig selv
    • Din Skole / Gruppe

Vælg fanebladet:    Kort

• Søg på kortet via søgeord eller træk kortet til lokationen med musen.
  • Vælg knappen: Marker bane
  • Klik med musens venstre knap langst kanten på banen.
  • Vælg knappen: Placer automatisk for at markere de forskellige pladser.
  • Ønskes en anden fordeling kan de flyttes med Drag-N-Drop. Eller hvis du ønsker flere pladser end der placeres automatisk.
  • Vælg knappen: Gem ændringer

Bemærk at en bane kan slettes og rettes på et senere tidspunkt.